Emberségből jeles



- Beszélgetés a zirci klub menedzserével -

Nem mindennapi döntést hozott meg a hétvégén Klézli Ferenc, a Magyar Szenior Golfozók Társasága elnökségének tagja, valamint Dr. Szabó Tamás, aki debütáló versenyén rögtön letette névjegyét. A kivételes történetet Kárpáti György, a zirci klub menedzsere osztotta meg lapunkkal, majd a hétvégi Pappas Kupáról is ejtett néhány szót.

„Sportszerűségből csillagos 5-ös. A hétvégén megrendezett Emirates Kupán, élete első golfversenyén indult Dr. Szabó Tamás, aki nagyszerű játékának köszönhetően 51 pontot ütött, ami automatikusan a díjazásból való kizárását hozta. Ő ezzel a szabállyal tökéletesen tisztában volt a verseny alatt, ennek ellenére nem fogta vissza magát, bizonyítván csak is a tiszta teljesítmény érdekli. Igazi sportemberi tett! A jutalma sem maradt el, mert Klézli Feri neki ajánlotta az általa megnyert szenior elsőséget. Sok ilyen napot kívánok a magyar golfnak!”




Továbbá a hétvégi Pappas Kupára is felhívta a figyelmet:

„Mint mindig, most is nagyon készülünk a Pappas Kupára, amely egy kicsit más légkörű, mint az Emirates, de pont ez a játékos változatosság teszi a Forest Hill Golf Clubbot vonzóvá. A hangulatra, reméljük, ezúttal sem lesz majd panasz, ahogy az értékes nyereményekre sem. A bruttó győztes például 2 fő részére szóló vouchert kap jutalmul a Forest Hillsbe, fél panzióval, korlátlan golffal és wellness-szel, míg a férfi kategória legjobbja egy hétvégi tesztvezetést nyer a Pappas jóvoltából.

Jelentkezni péntek 13 óráig lehet a klub recepcióján, e-mailen a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. –n, vagy a +36 88 573 312-es telefonszámon.”

A VERSENYKIÍRÁST ITT olvashatja!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés