Az égiek is a Zala Springs-szel voltak!




Számos megmérettetést rendeztek szerte az országban. Az egyik volt ezek közül a Zalacsányban rendezett közkedvelt versenysorozat, a Race to Zala Springs harmadik fordulója, ahol a jó hangulat és az értékes díjazás ezúttal sem maradhatott el.

Gschwendtner Sonja, a Zala Springs klubigazgató-helyettese úgy érzi ma Fortuna is velük volt:

„Már reggel gyülekeztek a viharfelhők és fel voltunk készülve egy esetleges játékmegszakításra, ami szerencsére nem történt meg. Az eső az utolsó flight beérkezését követően jött meg, ám akkor már a klubházban voltunk! Nagyon örülök, hogy ilyen sokan eljöttek. Büszke vagyok a játékosokra, hiszen még a legkisebbek is jó eredményeket szállítottak, egytől-egyig labdákat kaptak ajándékba.

A szezonunk a Golfiesta Tour-ral folytatódik jövő hét szombaton. Várjuk a jelentkezéseket a versenyre!”



A 18 lyukas versengést Toma Imre nyerte (bruttó 1. díj), Elter Róbert és Tóth János előtt.

Emellett természetesen nettóban is értékelték a legjobbakat. A férfiak “A” mezőnyében Elter Róbert, Kürti Péter, Kolenic Vladimír végzett a dobogón, míg “B” kategóriában Kuszler Gábor, Stohl József, Bíró Géza volt a Top 3. A nőknél Hajdó Katalin, Dr. Mező Ágnes, Schaffer Zita lett a sorrend.

A szeniorok csoportjában Kisfalvi János örülhetett a legjobban, Szekeres Józsefet és Cseh-Németh Istvánt megelőzve. A legkisebbeknél pedig Szabó Dominik, Bóbics Barnabás és Hoffmann Annamária érdemelt tapsot a teljesítményéért.

A kezdőknél (9 lyukas verseny) Simon Zoltán győzött, aki új hcp-jével megérett a 18 szakaszos versenyre is.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés