Folytatódik az Emirates!



Fődíj: Dubai utazás

Fokozódnak az izgalmak! Augusztus 3-án szombaton, a méltán híres légitársaság versenye, az Emirates Tour második fordulója következik, a zirci golfklubban. A fődíj nem más, mint egy 2 főre szóló 4 éjszakás dubai utazás, amelyet az utolsó forduló után sorsolnak ki. 

Az aspirálóknak ehhez minimum 3 versenyen kell részt venniük, így aki nem vett részt az elsőn, annak most itt az utolsó lehetőség, hogy harcba szálljon az álomutazásért, ugyanis a vasárnapi megmérettetéssel együtt még éppen 3 versenyt rendeznek.
Fontos megjegyezni, hogy vészesen fogynak a helyek, így érdemes minél előbb jelentkezni a klub recepcióján, e-mailen, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, valamint a + 36 88 573 310-es telefonszámon.

A verseny HCP minősítő, 18 szakaszos Stableford. Jelentkezni augusztus 2., péntek 14 óráig lehet. Siessetek, le ne maradjatok egy jó hangulatú versenyről és az értékes ajándékokról!

A verseny szombaton 10-kor veszi kezdetét shotgun indítással!




A Versenysorozat hátralévő fordulói:

Augusztus 3. (szombat)
Augusztus 31. (szombat)
Október 5. (szombat)




Visszatekintő – Ez történt a sorozat nyitányán

Bozó Ádám (Forest Hills vezető pro-ja)

„A minőségi szórakozás garantált volt, ugyanis a játékosok, az Emirates légitársaság és a Forest Hills neve garantálták a sikert. A versenyen nagyszerű hangulat uralkodott és a magas részvétel ellenére sem volt fennakadás, minden flottul zajlott. Emellett a résztvevők visszajelzései alapján a pálya is remek állapotú, amely a greenkeeperek munkáját dicséri.

A versenyt nagyszerű játékkal Lengyel Armand nyerte, így ő emelhette magasba az abszolút győztesnek járó kupát. A szokásokhoz híven a bruttó első mellett nettóban is díjazták a legjobbakat. A nőknél Mag Judit, Kaincz Katalin, Pogány Éve végzett az első három helyen, míg a férfiaknál Csizmadia Ákos, Sebők Imre, Kürti Péter lett a sorrend. Nagy tapsot érdemel dr. Szabó Tamás, aki élete első versenyén nagyszerű teljesítményt nyújtott, emiatt különdíjban részesült. A szenioroknál pedig Klézli Ferenc végzett az élen, Horváth Bélát és Bözöri Imrét megelőzve.
 
A leghosszabb ütést Lengyel Lilla és Vargha András tudhatja magáénak, míg legközelebb a zászlóhoz Bakacs Józsefné ütött.”

Kárpáti György (Forest Hills menedzsere)

„Sportszerűségből csillagos 5-ös. Élete első golfversenyén indult Dr. Szabó Tamás, aki nagyszerű játékának köszönhetően 51 pontot ütött, ami automatikusan a díjazásból való kizárását hozta. Ő ezzel a szabállyal tökéletesen tisztában volt a verseny alatt, ennek ellenére nem fogta vissza magát, bizonyítván csak is a tiszta teljesítmény érdekli. Igazi sportemberi tett! A jutalma sem maradt el, mert Klézli Feri neki ajánlotta az általa megnyert szenior elsőségért járó kupát. Sok ilyen napot kívánok a magyar golfnak!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés