Villáminterjú Pollyval



„Bízom a rutinomban”
 
A 2018-as korosztályos bajnoknőnek, Kiss Polett Karolinának eddig vegyesre sikerült a szezonja. Akadtak jó és kevésbé jó versenyei. Idényét főként a kisebb-nagyobb betegségek árnyékolták be, hiszen azok főként a nagyobb versenyek előtt-közben sújtották. Kíváncsiak voltunk, milyen formában érzi magát a Pannónia Junior Akadémia tanítványa a Junior Open előtt.

(Főkép: Yulia Stepanova Photography)


HG Tavaly hatalmas harc folyt a nemzetközi dobogó harmadik és egyben a magyar bajnokság legfelső fokáért közted és Nagy Klára között. Idén milyen versenyre számítasz?
 
KP Idén lesz először U21-es kategória, ami nem számít bele a Magyar Junior Bajnokságba, így a címvédésre nincs lehetőségem. Ettől függetlenül, szeretnék jót játszani és a nemzetközi versenyben dobogóra állni (jelenleg nem tudjuk, hogy ez lesz-e - szerk.).
 
HG Az idényedet formaingadozások jellemezték, főként a betegségek hátráltattak. Milyen formában érzed magad a bajnokság előtt?
 
KP A Balatonudvariban rendezett Nyílt Bajnokságon a rövid játékom akadozott... a chipekkel meggyűlt a bajom és hát szerencsém sem volt, amelyik labda tudott, az kipördült a lyukból, és még a talajon sem pattantak kedvezően a labdák. Ez van… Biztosan azért nem, mert nem tudtam gyakorolni, hol a betegségem, hol a felvételim miatt.


 

HG Mit gondolsz, mi a jó score titka Máriavölgyben?
 
KP A Pannonián a green támadás és ott a puttok száma lesz a döntő! Remélem, ezek most jobban fognak menni, függetlenül, hogy Máriavölgyben sem volt lehetőségem az elmúlt hetekben készülni, de bízom a rutinomban és hogy végre, sikerül handicappet javítanom!

Drukkolok Klárinak, hogy Magyar Junior Bajnok, és akár Nyílt Bajnok legyen!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés