Bizakodó a főtitkár: Minden készen áll a bajnokságra!



Izgalmas hétvége előtt állunk
 
Révész Tamás, a Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület főtitkára derűlátó a hétvégi Tesla Universal 7. Magyar Mid-Amatőr Golfbajnokság előtt. Mint mondta, minden eshetőségre felkészültek a tornával kapcsolatban, még arra is, ha megérkezik az eső. Ugyanakkor reméli, hogy az időjárás kegyes lesz hozzájuk.

„A pálya tökéletes állapotban van, még a spanyol golfklubok is megirigyelhetik a minőségét. Nagy elismerés jár ezért a greenkeepereknek és a Zala Springs csapatának! 14 ország, közel 120 játékosa nevezett az idei bajnokságra, amely büszkeséggel tölt el minket. Sajnáljuk ugyanakkor, hogy a távoli elütő néhány magyar játékost eltántorított. Egyúttal jobbulást kívánunk azoknak, akik betegség miatt maradnak távol.

Mindezek ellenére igen színes társaság jött össze (NEVEZETTEK ITT). A mezőny közepesen erősnek mondható. Bár plusz hcp-s nem nevezett, de az első 50 játékos single hcp-vel rendelkezik, amely egy igen izgalmas végjátékot vetít előre a bajnoki címért. Nagy örömünkre az utolsó pillanatban befutott a címvédő, osztrák Oliver Tree nevezése, de elütőhöz áll a 2016-2017-es bajnok Franz Pram is, nem beszélve a kihívókról. Bízunk benne, hogy honfitársaink közül is bele tudnak majd szólni a nemzetközi dobogóért vívott küzdelembe.”




A hétvége egyik kérdőjele az időjárás, sajnos változékony, esős időt jósolnak. A főtitkár elmondta, igyekeztek felkészülni minden eshetőségre.

„Sajnos a körülményeket nem befolyásolhatjuk, de a Versenybizottság már kidolgozott egy kiürítési tervet, ha megnyílnának az ég csatornái. Folyamatosan monitorozzuk az időjárást és szükség szerint megtesszük az intézkedéseket. Reméljük, az égiek megkegyelmeznek nekünk, ha nem, akkor a szabadtéri programokat minden bizonnyal bent rendezzük meg, így némileg módosulnak majd. Tesztvezetés természetesen lesz!

Minden résztvevőnek jó játékot és jó szórakozást kívánok!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés