Csúcsra járatva



Rekord nevezés a jubileumi Szenior Bajnokságon

Minden eddiginél többen – 89-en - jelezték részvételüket a Senior Golfozók Társaságának idei legfontosabb versenyére, a XXX. Volvo Galéria Magyar és Nemzetközi Senior Bajnokságra. Ez nem a véletlen műve, ugyanis az idén életre hívott Szervező Bizottság, élén Klézli Ferivel és Horváth Bélával azon munkálkodott, hogy rangot adjanak a Grand Slam-tornának! – erről Dietrich Tamás, az MSGT Elnöke beszélt lapunknak.


„Mint a játékosok azt tapasztalhatták, hosszú ideje folyik a verseny előkészítése. A meghívókat a versenykiírással együtt már hónapokkal ezelőtt kiküldtük valamennyi európai golfszövetséghez, különös figyelmet fordítva a szomszédos országokéira.  

A kommunikáció folyamatos volt nemcsak a szövetségekkel, de a partnerekkel is. Ennek a jól szervezett munkának a gyümölcse, hogy nem maradt név nélkül a bajnokság (Volvo), de több szponzor is a kezdeményezés mögé állt (Hotel Azúr, Kulcs-Soft, Vajnóczki Tisztitó Szalon, Golf Travel, Golf USA, OTP Privát Banking, Angyal Borászat, Borbás Gyula, GONG pálinkaház, Jakobi koncert, Főzés 1x1, Koplányi Tibor), így a kupákon kívül, értékes díjakat vihetnek haza a legjobbak. Ráadásul nevezési csúcsot is döntöttünk, köztük jó néhány külföldivel (Nevezők ITT)!

Külön öröm, hogy a résztvevők közel negyede hölgyjátékos, ami mindenképpen dicséretes.

Szívmelengető érzés, hogy a
szenior golftársadalomban soha nem látott összefogás volt tapasztalható. Ezáltal a jubileumi, 30. torna igazi ünnep lehet, és valaminek a kezdete is. Szerettünk volna rangot adni a bajnokságnak, ami úgy érzem, sikerült!”


Az előkészítés során minden apró részletre figyelnek, amiben partner a bajnokságnak otthont adó Old Lake Golf Club is.

„Az Old Lake Golf Club pályája nagyon jó állapotban van. Igyekszünk a helyszínt úgy felkészíteni, hogy a pályát nem ismerők is megkapjanak minden fontos információt. Továbbá minden résztvevő kap egy bag-tároló bag-et, valamint a legidősebb játékost is jutalmazzuk. 87 évesen elütőre állni, már önmagában is megsüvegelendő. A programban szerepel egy gálavacsora is tombolával, melynek keretében a múltra is visszatekintünk.

A díjátadó – a tavalyihoz hasonlóan – egyedi lesz, hiszen előtte egy különleges verseny zajlik majd: guríts borért felkiáltással! A játékosok már tavaly is nagyon élvezték ezt a mini versenyt is.

Ezen kívül még számos meglepetés vár a golfozóinkra! Jó játékot mindenkinek!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés