Bajnokok egymást közt a második helyen!Urbán László beelőzte a nagyokat

Az első csoportok befejezték első körüket, mi pedig megszólaltattuk dr. Horváth Pétert (2017-es bajnok) és Baldauf Lacit (2016-os mid-amatőr bajnok), akik Horváth Joe-val (címvédő) egy flightban mindhárman 77-tet ütöttek, így pillanatnyilag a második helyen állnak Urbán László mögött.
 
Dr. Horváth Péter

„Sajnos nagyon rosszul aludtam az autópálya közelsége miatt, de szerencsére ez a játékomon cseppet sem látszódott. Az első kilenc teljesen rendben volt, ám a vége a chip ütések miatt nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Benne volt egy +3-as eredmény is, de a +7-tel sem vagyok elégedetlen, hiszen remekül éreztem ma magam, egy nagyszerű flightban. Holnap folytatjuk, remélem valamivel későbbi tee time-ot kapunk!”

Baldauf László

„Nagyon jól indult! Birdie-vel kezdtem, és egészen a 8-asig tudtam tartani a 0-át, ott becsúszott egy dupla, így +2-vel fordultam. Sajnos a hátsó kilencen ismét egy par 3-as fogott ki rajtam, úgy látszik ma nem hoztak szerencsét. Mindezek ellenére elégedett vagyok, ahogy Peti barátom is mondta, jó volt a flight és a hangulat. Holnap új nap és reméljük a pályát is sikerül legyőznünk!”

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
7
8
9
11
14
15
16
18
21
22
24
25
27
28
29
30
31banner ugynoksegi v2 260px


zsirafmagazin hg re

 

joga ipaper header

Keresés