Podusil, a gyémántrablóAz Ausztriában rendezett, háromnapos, 40 ezer euró összdíjazású Diamonds Cup elnevezésű tornán két kategóriában is szép magyar sikernek örülhettünk. Podusil Györgynél nem volt jobb a mezőnyben Salzburg környékén a hétvégén, míg Ujvári Izabella harmadik lett a hölgyek között.

Férfi, szenior és női kategóriában díjazták a legjobbakat a Diamonds Cupon, ezúttal összesített vagy abszolút kategóriában nem hirdettek bajnokot. Pedig a szeniorban induló Podusil György (BFGT, fenti képen jobbra) pont ugyanannyit rúgott a három nap alatt, mint a svájci, férfi kategóriában indult Vincent Huber. Az utolsó napon a magyar teljesített jobban, így szétrúgás híján tulajdonképpen ő érte el a hétvége legjobb eredményét. A 45 felettiek között hatalmas előnnyel végzett az élen, Karakas Attila és Biró László (UTE) fért még be a top tízbe.

A hölgyeknél Ujvári Izabella (Nimród) három rúgással elmaradva a győztes, szlovák Rebeka Reznától és lett harmadik. A férfiak között Flink János (UTE) 23. lett.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
7
8
9
11
14
15
16
18
21
22
24
25
27
28
29
30
31banner ugynoksegi v2 260px


zsirafmagazin hg re

 

joga ipaper header

Keresés