15 csapat nevezett a Klubcsapat Bajnokságra



Minden érdeklődött várnak

A Magyar Golf Szövetség tájékoztatása szerint, idén nyolc klub, nyolc bruttó és hét nettó csapata nevezett a magyar golf klubok presztízs csatájára.


Szeptember 28-29. között, a Balaton Golf Clubba hív a Magyar Golf Szövetség minden érdeklődőt, aki a XIX. Magyar Klubcsapat Bajnokság résztvevőinek kíván szurkolni a szezon utolsó előtti szövetségi versenyén. A már hagyományosnak számító résztvevők, a Balaton Golf Club, a Birdland Golf & Country Club, a GolFiesta, a Budapest Highland Golf Club, az Old Lake Golf Club, a Pannónia Golf & Country Club, valamint a Zala Springs Golf Resort csapatai mellett, idén a Hencse National Golf & Country Club is ott lesz a balatoni összecsapások során. Hiányozni fog azonban a tavalyi indulók közül a Magyar Golf Club és a Forest Hills Golf & Country Club csapata.

2019-ben is a Pannónia Golf & Country Club jár az élen a csapatok számát illetően, két bruttó és két nettó csapatot indít, de a Birdland, a Highland, Old Lake és a Zala Springs is egy-egy csapatot küld a klubversenyre.

A kétnapos küzdelmek foursome játékkal kezdődnek, majd fourball játékformában fejeződnek be. A Szövetség a csapatkapitányok számára szeptember 27-én, pénteken 17 órakor tájékoztatót tart a versenykiírás részleteiről.

MGSZ






banner ugynoksegi v2 260px

Keresés