Dunakanyartól a Zselicségig

Nehéz követni a tempóját

A Dunakanyar Kupa második helyezettje már alig várja az újabb megmérettetést. Koller Györgyöt nem csak a Kisorosziban elért remek eredményéről kérdeztük. A széles látókörrel rendelkező játékos készséggel számolt be élményei mellett terveiről is.

 

„A Magyar Golf Club pályája csodálatos formában van, nagyon sokat fejlődött. A green-ek gyorsabbá váltak, jól puttolhatóak, de a rough-ok és a fairway-ek is látványosan ápoltak, rengeteget javult, tisztult az egész összkép.” - mondja - „Sajnos nekem ezen a versenyen nem igazán sikerültek a gurítások, és előnyt sem tudtam szerezni az utolsó 2 szakaszra. A 17. és 18. lyuk egyébként sem a kedvencem, ezeken nagyon ritkán ütök birdie-t, a kérdés, hogy par vagy bogie lesz belőle. Ezúttal dupláztam a tizennyolcason.”

 

Noha az abszolút elégedettséget nem éreztük György hangján saját játékát és a cateringet illetően, a pályáról és a „házigazda”, Nagy István munkájáról annál elismerőbben beszélt. „Kisoroszi szerintem Magyarországi viszonylatban most az egyik legjobban karbantartott pálya, bár személyes kedvencemmé Hencse vált. Kihagyhatatlannak tartom az ottani, hétvégi versenyeket!” - hozzátéve - „Nagyon sok remek pályán játszottam már - Európán kívüli több ázsiai országban is - , szerintem Hencse benne van a TOP3-ban.”

 

Mit tehetnénk hozzá György szavaihoz? Annyit bizonyára, hogy gratulálunk pünkösdi sikeréhez, hiszen szerintünk nagyon is elégedett lehet, és persze kíváncsian várjuk, hogy kedvenc pázsitja aranyat ér-e számára szombaton.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés