Nem könnyű megtalálni az egyensúlyt

 

A tavasz kicsit az újrakezdésről is szól: a természet megújul, színekkel, formákkal telik meg, és ezzel párhuzamosan ismét kezdetét veszi egy újabb golfidény. Movik Gabriella már nagyon várja ezt az időszakot, akit még a hideg téli hónapok sem tántorítottak el attól, hogy szeretett sportjának hódoljon. Interjúnkban arról is szó esett, milyen hendikepet vár magától a 2021-es évben. 

 

 

 

 

Mi újság veled, hogyan indult a 2021-es éved?

Nagyon várom a tavaszt, a szezonkezdést, és azt is, hogy újra nyissanak a pályák. A tél szeretett vállalkozásom, az Ingatlan Coach fejlesztéséről szólt, tehát ahelyett, hogy a golfpályákon gyakoroltam volna, az ingatlanpiacon tevékenykedtem. Nagyon szeretem a munkámat, izgalmas, és akárcsak a golf, kihívások egész sorát kínálja!

 

Mit vársz az idei golfszezontól?

Több pályán is van tagságom és ezt biztosan ki is használom. Ellenállhatatlan vágyat érzek a versenyzésre is: a tél folyamán már többször is ütőt ragadtam a hidegben, annyira hiányoznak a golfpályán töltött napok és hétvégék.

 

Hogyan készülsz a közelgő, nagy megmérettetésekre?

A téli hónapokban nagyon sokat, havonta akár száz kilométert is futottam, és az idén a Maratonra is készülök, nem csak a MidAm versenyekre!

 

Milyen kihívásokat tartogat ez az év?

A golf - life balance megvalósítása az egyik legnagyobb kihívást jelenti a számomra. Érdemes az egyensúlyt megtalálni a golf és az élet többi területe között, de ez nekem eddig még sosem sikerült. Ki tudja, talán hátul álltam a sorban, amikor a mértékletességet osztogatták... (nevet) A játékomnak is sokat kell még fejlődnie - minél többet tanulok erről a sportról annál biztosabb vagyok benne, hogy még sehol sem tartok. Az idén tehát sokkal többet szeretnék edzeni, ezért Errollal meg is állapodtunk, hogy heti két alkalommal nála gyakorlok. A hendikepemmel kapcsolatban azt a merész - és talán még kicsit korai - álmot dédelgetem, hogy tíz alá viszem. Ez a cél lebeg idén a szemem előtt...

 

Kép: Movik Gabriella


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés