Bepillantás Francisco „Cisco” edzőtermébe

Mexikótól egészen Magyarországig hozta az útja Francisco „Cisco” Escalante erőnléti edzőt, a Smasher Training Systems megálmodóját és alapítóját. A termében tucatnyi kollégával közösen számtalan profi sportoló felkészülését segíti. Kiállásával és szakértelmével a legkiválóbb hazai golfozó, Lajtai-Rózsa Csilla bizalmát is elnyerte, és évekkel ezelőtt közös munkába kezdtek. Cisco-t kérdeztük arról, melyek egy sikeres golfozó ismérvei és milyen fontos alapelveket érdemes egy golfozónak szem előtt tartania az edzés és az étkezés terén, a versenyszezonban és a téli időszakban.

 

Egy kalandos életút kezdete

Cisco eredetileg nem tervezte, hogy Magyarországra költözik, a szerelem hozta hazánkba. Mexikóban profi labdarúgó volt, mellette pedig üzleti adminisztrációt tanult. Majdnem egy évet töltött Olaszországban, ekkor találkozott a barátnőjével, akivel azóta összeházasodtak. Vigh Alexandra – pole art bajnok és a Smasher másik vezetője – meghívására hét hónapot töltött Magyarországon, majd visszament Mexikóba. Végül 2010-ben újra visszatért, egy multinacionális vállalatnál kezdett dolgozni, hogy üzleti tapasztalatokra tegyen szert.  A cégnél azonban nem igazán találta meg számításait, erősségeit sem tudta kidomborítani, így újabb irányt vett az élete. A sportedzői diploma megszerzése után saját termet nyitott, ahol megindult a máig tartó edzői munka, és a töretlen szakmai fejlődés, ami a mai napig tart.

 

A teljes cikket elolvashatja a Hungarian Golf Kincses Kalendáriumban. Rendelje meg most jubileumi kiadványunkat, az alábbi linken és garantáltan kézhez veheti az ünnepi időszakban! 

MEGRENDELEM A KINCSES KALENDÁRIUMOT!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés