Mid-Am Golf Liga: Horvath és Sajner az első forduló élén

Nagy várakozások előzték meg a vasárnap útjára induló egyéni- és csapatversenyt, a Mid-Am Golf Ligát. Az egyik legnagyobb esélyesnek számító Horvath Joe a szombati ranglista verseny után a Ligát is behúzta férfi egyéniben, így nem csupán Hencse duplázott, hanem Joe is. A nők között Sajner Zsuzsanna szoros befutóból került ki győztesen.

 

 

Ez a hétvége Joe-ról szólt, hiszen a Liga előtt egy nappal már bezsebelt egy Ranglista győzelmet a National Golf & Country Clubban, így vasárnap a duplázás lehetőségével, nem mellesleg csapatkapitányként léphetett pályára. Az egy nappal korábbi speciális „pályabejárás” jót tett a vasárnapi versenyének: a hátsó kilenc (Joe a 15-ös szakaszról indult), ugyan négy bogey-t hozott, ezzel szemben az első kilencet hibátlanul teljesítette, egy birdie-vel a kilencesen. Bár a Balaton Golf Club játékosa nem hozott extrát, kiegyensúlyozottságának köszönhetően +3-mal hozta le Hencsét, négy ütést javítva előző nap nyújtott teljesítményéhez képest.

 

Gyönyörű játékkal nyitva (a tizenötösről indulva mínusz kettő rögtön az első két szakaszon), sokáig vezetett Zilahy Csaba, aki a legtöbb birdie-t, szám szerint hármat jegyzett a mezőnyben. Ám a játék második felére a fáradtság jelei mutatkoztak meg a játékán, hiszen több bogey is becsúszott. Egészen az utolsó szakaszig egálban állt Joe-val, amikor érkezett a feketeleves, egy +5-tel teljesített szakasz. Így végül a második helyen zárt, együttállásban a +8-cal záró Koller Györggyel.

 

A nők között nagyon szoros lett a vége, hiszen Sajner Zsuzsa és dr. Fiserné Koplányi Eszter is együttállásban végzett, Koplányi Eszternek összejött egy birdie is a nap során, azonban Sajner hozta a playoffot, ezzel a nők között megnyerve Golf Liga első fordulóját. Harmadik helyen dr. Erdei Éva végzett.

 

Eredmények:

Férfi bruttó:

1 Horvath Joseph

 

Női bruttó:

1 Sajner Zsuzsanna

 

MidAm Férfi nettó A:

1 Sátori Ferenc

2 Hatvári Árpád

3 Gellér Róbert

 

MidAm Férfi nettó B:

1 Bere Tamás

2 Dr. Csete Béla

3 Antal Péter

 

Női nettó:

1 dr. Fiserné Koplányi Eszter

2 Kispál Helén

3 dr. Erdei Éva

 

ÖSSZES EREDMÉNY


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés