Megérkeztek a mínuszok Bükfürdőre

 

Kedden folytatódott a Profi Magyar Bajnokság, a PGA of Hungary éves seregszemléje a Greenfielden, ahol három mínuszos eredmény is született Lugosi Tamás, Mikhail Morozov és Baranyai Róbert révén.

 

A torna utolsó napja előtt, két főre szűkült a bajnokság esélyeseinek köre, miután az első két helyen szereplő Lugosi Tamás és Mikhail Morozov ellépett a mezőnytől.

 

A tizennyolc fős mezőnyt továbbra is Lugosi Tamás vezeti, a +1 után ezúttal -1-et rakott fel a büki gyepre. Egyedül az első napon +4-gyel teljesítő Mikhail Morozov tartja vele a lépést, aki szintén -1-gyel hozta le a második kört. A két játékos kedden végig fej-fej mellett haladt, az első kilencet mindketten even parral, a másodikat eggyel a par alatt teljesítették, ráadásul ugyanúgy két birdie-vel fejezték be az utolsó két szakaszt.

 

Morozov három ütés hátrányból indul a szerdai zárókörben, a harmadik Wilheim Istvánt, két 77-es kör után, tíz ütés választja el Lugositól. Gyengébbre sikerült első napja után, -1-gyel folytatta, és ezzel T4. helyre jött föl Baranyai Róbert.

 

EREDMÉNYEK


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés