Novák Botond nyert Pannonián

Harmadik ranglistaversenyét rendezte meg a Pannonia Golf & Country Club vasárnap, amelyen a máriavölgyi klub játékosa, Novák Botond +1-es eredménye döntötte el az első hely sorsát.

 

Az első kilenc még felemásra sikerült Novák Botond számára, hiszen a három birdie nagyon jól mutat, emelett azonban négy bogey és egy dupla is felkerült a statisztikai lapra. A +3 után a hátsó kilencen már sikerült kiegyenesíteni a dolgokat: bogeymentes kilenc szakaszt játszott, rögtön a tizest birdie-vel kezdve, amit egy újabb par alatti szakasz követett a verseny hajrájában, a tizenhetesen. Így a második féltávon -2-vel teljesítve 73-as score-ral fejezte be a versenyt, ami egyúttal a győzelmet is jelentette számára.

 

A Botond mögötti helyeken óriás tülekedés alakult ki, a dobogó kiadó helyeire hárman is pályáztak, az azonos ütésszámmal (75) záró U18-as junior Károly Ádám Endre, Briglovics Gábor és Ádány Tamás személyében. Végül mindenki jól járt, hiszen Károly és Birglovics szerezték meg a maradék dobogós helyeket, Ádány Tamás pedig megnyerte a nettó férfi kategóriát.

 

A nők között a legjobb eredményt a teljes mezőnyben hatodikként végző Berkenyei Daniella érte el, a legjobb női nettó játékosnak Wieser-Takács Zsuzsa bizonyult.

 

ÖSSZES EREDMÉNY


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés