Tisztelgés Fehér Tibor emléke előtt

 

A 2022-es golfszezon végéhez közeledve, október 9-én, Hencsén kerül megrendezésre a Fehér Tibor emléke előtt tisztelgő, Szenior Ősz – Fehér Tibor emlékverseny.

 

A Magyar Senior Golfozók Társasága főtitkárának üzenete:

 

Tisztelt Szeniorok, Tagtársak

Ne feledjétek vasárnap 2022 október 09-én tartjuk Szenior Ősz - Fehér Tibor emlékversenyünket Hencsén. Várunk mindenkit egy jó versenyre és a versenyt követő ebédre a méltán népszerű Hencse pályán. Emlékezzünk egykori elnökünkre, Fehér Tiborra. Az előrejelzés egy remek napsütéses őszi vasárnapot jósol. Ne hagyjuk ki!

A díjakat a GOLF USA és egy új borászat biztosítja. Jelentkezni a GOLFiGO felületén lehet, szombaton 2022 október 08-án 12:00-ig.

Jó játékot, jó egészséget kívánok mindenkinek

Horváth Béla
Főtitkár

 

A névadóról:

Fehér Tibor a Magyar Senior Golfozók Társaságának örökös elnökének adózik a nagy múltra visszatekintő Szenior Ősz versenyen. Fehér Tibor a magyar golf egyik meghatározó alakja volt. 1997-ben választották be a Magyar Golf Szövetség elnökségébe, majd 2003-tól megszakítás nélkül a Magyar Senior Golfozók Társaságának elnöke volt. Tekintélye alapjaiban határozta meg a senior golfozók működését és felemelkedését. Ezt az életutat dicséri, hogy 2014-ben beválasztották a Magyar Golf Hírességek Csarnokába. A magyar golf népszerűsítése mellett nemzetközi tekintélynek is örvendett. Az Eb-ken, a Monarchia Kupákon és a mellettük megrendezett konferenciákon alakja meghatározó volt.

A magyar golf népszerűsítése a szívügye volt. Személyében egy halk szavú, a békét és a párbeszédet kereső vezetőt tiszteltünk, aki hitt a kompromisszumos megoldásokban. Finom ízlésében és eleganciájában az általa képviselt nyugalom az élet minden területén megmutatkozott.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés