Fantasztikus kedvezmények a Golf USA-ban

 

Csányi Lászlóval a Golf USA legfrissebb újdonságairól, a karácsony előtti kedvezményekről, és fia, Olivér golffal kapcsolatos terveiről beszélgettünk.

 

Nemrég új helyre költöztetek. Hol találják meg ezentúl a legújabb kollekciókat a golfozók?

A belvárosi Hegedűs Gyula utcából a tizenegyedik kerületben található Nándorfejérvári út 40. szám alá költöztünk, ahol ingyenes parkolási lehetőséget tudunk biztosítani vevőink részére. Üzletünk mindössze öt percnyi távolságra van a Petőfi hídtól és a Rákóczi hídtól, tömegközlekedéssel az 1-es villamossal közelíthető meg.

 

Most, hogy közeleg a karácsony, milyen ajánlatokkal csábítjátok a játékosokat?

Nemrég indult el a Black Friday akciónk, amely e hét végig tart, és amelynek keretében az összes nyári és téli Callaway ruházati termékünket 50%-os, a Srixon és Cleveland ütőszetteket pedig 25%-os kedvezménnyel árusítjuk. Az elektromos, távirányítós golf trolley-kra 15%-os, a golf bag-ekre 25% -os akciót hirdettünk. A Footjoy és Callaway nyári cipőket 30% kedvezménnyel vásárolhatják meg a hozzánk betérő játékosok, míg a Callaway driverek most mindössze 9990 forintért kaphatók. Az elütőháló segítségével a játékosok ki is próbálhatják az ütőket, mielőtt megvásárolják azokat. Hamarosan kiemelkedő minőségű mérőeszközöket is beszerzünk majd, amelyek lehetővé teszik ügyfeleink professzionális mérését, fittingelését. Webshopunk címe: www.golfusa.hu, emellett üzletünkben szeretettel várjuk a golfrajongókat!

 

20221122_golfusa.jpg

 

Hogyan halad Olivér pályafutása?

Olivér sikeresen kvalifikálta magát két profi európai versenysorozatra: a Pro Golf Tour és az Alps Tour nevű bajnokságokra. Még az idei évben státuszt vált, professzionális játékossá válik. Ez azt jelenti, hogy 2023 februárjától már profi golfozóként száll versenybe az említett versenyeken, és úgy tűnik, számos tornán megmérettetheti magát a közeljövőben.   

 

Olivérrel hamarosan hosszabb interjút is olvashatnak a Hungarian Golf Magazin portálján.  


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés