Elite Sport Club, a modern vidámpark

Magyarországon páratlan élményt kínál az Elite Sport Club, színvonalas, 400 négyzetméteres helyszínén, a biatorbágyi Tópark Lakópark szívében. Az egész közép-európai régióban egyedülállónak számító innovatív kikapcsolódás lehetővé teszi, hogy barátai társaságok, kollégák vagy családok felhőtlen szórakozásban részesüljenek.

 

Szeberényi Mátét eddig is számos oldaláról ismerhettük meg: a Budapesti Gazdasági Egyetemen közgazdász diplomát szerzett, többszörös bajnokként példaképnek számít a hazai golf világában, emellett jó ízléssel vezeti a Highland Pro Shopot is. Most pedig újabb kihívás előtt állnak társával, Bodrogi Kornéllal, az Elite Sport Club üzemeltetése kapcsán.

A kezdetek

A gondolat és a lehetőség 2020 teléhez kötődik, amikor a budaörsi ipartelepen egy kis szimulátor-barlangot üzemeltettünk. Még nem abban a minőségben és körülmények között, ahogy erről álmodtunk, de szerencsére működött a gép, jó telet zártunk, és ami a legfontosabb, elég sok embernek tudunk gyakorlási lehetőséget biztosítani. Aztán Budaörsön az egyik golfozó vendégünkkel, Nagy Lászlóval kezdtünk el azon gondolkozni, hogyan tudnánk ebből a pici helyből egy nagyot, és egy komolyat létrehozni.

 

Az ideális helyszín

Nem sokkal később jött a lehetőség, hogy a nagyon jól megközelíthető Tóparkban elérhető egy olyan bérelhető ingatlan, amely talán alkalmas lehet egy szimulátor terem létrehozására. Ez egy négyszáz négyzetméteres, addig még beépítetlen üzlethelyiség volt. Elkezdtünk tehát álmodozni, aztán persze komoly szakemberek segítségével megvalósult a tervezés és a kivitelezés is. Körülbelül április-május óta üzemel a helység, a szimulátoron lehet golfozni, de rengeteg másik játékot is kipróbálhatnak a vendégek.

 

A TELJES CIKKET ELOLVASHATJA A HUNGARIAN GOLF KINCSES KALENDÁRIUMBAN, AMELY MÁR MEGRENDELHETŐ NÁLUNK!

 

BW7A1348_1.JPG


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés