Előrehozott versenysorozat és komoly erősítés Kisorosziban

 

Noha hetekkel később szokott elindulni, idén korábban rajtol a Csütörtöki versenysorozat, amelynek első, március 16-ai fordulójára mindenkit szeretettel várnak Kisorosziban. Miért került előbbre a kezdés a szokásosnál? És kivel erősített idén a Magyar Golf Club? Minderre választ adott nekünk Kovács Gábor üzemeltető manager.

 

A héten elindul a Csütörtöki versenysorozat

A szokásos házi versenyünk csütörtökönként kerül megrendezésre, a különlegességét az adja, hogy a flight-ok összetétele és indulása önszerveződő alapon működik. Általában két három héttel később szoktuk elindítani, de mivel kitűnően indult a tavasz, a srácok elkezdték a greenek ápolását és a pálya nyírását, Nagy István klubelnök pedig azt a döntést hozta, hogy kezdjük el a versenysorozatot március közepétől.

 

Indulás, nevezés

A versenysorozatban nincs rögzített indulási idő, mindenki a saját flight-jával foglalhatja le a tee time-ját a GOLFiGO-n keresztül, reggel 7 órai rajtidőponttól. Akinek nincsen flight-ja – mert ilyen eset is előfordulhat –, a recepció elérhetőségein keressen meg minket, mi pedig megtaláljuk neki a megfelelő játszópartnereket. A lányok a recepción mindig bevárják az utolsó flight érkezését és az adatleadást, ezt követően a csütörtök esti órákban tudunk eredményt hirdetni, amit péntek reggel publikálunk.

 

 

Árak

A Greenfee ára változatlan, a nevezési díj idén is 2000 Ft a klubtagok számára. Mindenkit csak bíztatni tudunk, hogy állítsák össze saját flight-jukat és foglaljanak időpontot, hiszen a sorozat kiváló alkalmat biztosít a hendikep módosításra. Várunk szeretettel mindenkit, hiszen az előrejelzések szerint kitűnő idő lesz!

 

Új taggal bővült a stáb

Nagy örömünkre szolgál, hogy március közepétől Buna Edvint is a csapatunk tagjaként köszönthetjük, akinek megtaláltuk a megfelelő pozíciót és titulust is: pályakarbantartó igazgató a klubban. Edvin már egy hónapja itt van velünk és követi az eseményeket, számítunk a szaktudására, akár mint sportbíró, de az igazán komoly feladatok a pályával kapcsolatban várnak rá. Nagyon bizakodó vagyok, úgy érzem Edvin komoly erősítést jelent a csapatunk számára, az eredményt pedig a játékosok fogják visszaigazolni.

 

CSÜTÖRTÖKI VERSENY

VERSENYKIÍRÁS

A versenyek időpontja: 2023. március 16. és 2023. December 7. között, minden csütörtökön.

Versenyfeltételek: A verseny a Royal and Ancient Golf Club of St. Andrews, a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzata, valamint a Magyar Golf Club helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre.

Start: kötetlen, tee time foglalással

Résztvevők: Játékra jogosult minden amatőr golfozó, aki EGA kártyával rendelkezik.

Játékforma: Limitált ütésszámos stroke play.

 Minden versenykör HCP módosító.

Nevezési határidő: A versenyt megelőző nap 17:00

Nevezési díj: 2.000 Ft + pályabérlettel nem rendelkezőknek Green Fee 8.000,- Ft

A versenyre jelentkezés: GOLFIGO rendszeren keresztül meglévő max. 3 fős flight-tal.

Eredmény számítás: bruttó stroke play

nettó stroke play (stroke-HCP) 18.0 WHS HCP-ig

nettó stableford 18.1WHS HCP-től

Külön díjak:

Longest drive 10-es és 12-es szakasz
Nearest to the pin 8-as (2. ütésre) és 14-es szakasz

Elütők:

Férfiak: Sárga,

Szenior Férfiak: Kék,

Nők/Szenior Nők: Piros,

Juniorok: sárga, kék vagy piros elütőről játszanak.

 

A fordulók díjazása:

A nevezési díjakból nyereményalapot hozunk létre a következők szerint:

Helyezés és az adott kategóriában lévő nyereményalap szerint:

Bruttó 1. helyezett: teljes nyereményalap 10% + tárgynyeremény

Stroke-hcp:

1.helyezett: 50% + tárgynyeremény

2.helyezett: 30%

3.helyezett: 20%

Stableford:

1.helyezett: 50% + tárgynyeremény

2.helyezett: 30%

3.helyezett: 20%

Golfkocsi, távolságmérő használata: A Golfcsütörtök fordulóin elektromos golfkocsi és távolságmérő szabadon használható.

Eredményhirdetés: Az utolsó játékos beérkezését követő fél órával. Az eredménykártyák leadása a Klubház recepcióján a versenykört követően késedelem nélkül, a játékos és markere által leellenőrizve és aláírva.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés