Játssz, hogy formában maradj!

Mit tegyen a játékos, ha imádja a golfot, de kevés ideje van a gyakorlásra? Melyik tavaszi nemzetközi versenyen érdemes részt vennünk, hogy bemelegedjünk a szezon nagy kihívásai előtt? Hideg János, a nettó szenior férfi válogatott csapatkapitánya értékes válaszokkal szolgál a hazai golfozók számára.

 

Hogy telt a téli időszak?

Az elmúlt hónapok során sajnos kevesebb időt tudtam a golfnak szentelni, de az az idő pompásan telt! Részt vettem a törökországi Dibusz-túrán, ahol bruttó második helyezettként végeztem. Fergeteges pályán, remek társaságban csiszoltam golftudásomat.

 

Hogyan korrigálod a hibáidat?

Minden héten kétszer-háromszor játszom a tatai Old Lake pályáján, hogy formában maradjak, folyamatosan azon dolgozom, hogy minél jobb játékos váljon belőlem. Úgy vélem, a rendszeres gyakorlás még a pályajátéknál is többet segíthet.

 

Mi az, ami véleményed szerint még fejlesztésre szorul?

Időnként úgy érzem, mindenen érdemes picit javítani, de a stabil és pontos rövidjáték a legfőbb cél. A chipek már remekül mennek, ám a putt terén még sokat kell javulnom. Valószínűleg a gyakorlat és a megfelelő önbizalom hiányzik!

 

Mi az idei terv?

Idén minél több nemzetközi versenyen szeretnék indulni. Április 27. és 30. között részt veszek a Horvát Nyílt Szenior Bajnokságon, amelyre Zágráb közelében kerül sor. Válogatott és egyéni játékosokat egyaránt szeretettel várok az eseményen, és bár nem szervezzük közösen az utat, mindenkinek szívesen segítek a jelentkezésben és a kiutazás megszervezésében! Az április 27-ei gyakorlónapra külön tee time-ot kell foglalni, április 28. és 30. között zajlik maga a torna, május 1-én pedig pihenőnap van! Úgy gondolom, minden játékosnak – tudásszinttől függetlenül – érdemes megmérettetnie magát ezen a kiváló versenyen!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés