Tavasszal startol el a Girls Golf Excellence

Molly Moore, Nagy Britannia egyik kiemelkedő női golfoktatója Girls Golf Excellence néven egy új edzés- és mentorprogramot indít, amelynek célja, hogy még több fiatal lány kóstoljon bele a golfsportba és egy támogató, barátságos környezetben sajátíthassák el a sikeres játékhoz szükséges alapvető ismereteket.

 

A Surrey Golf Lab tapasztalt pro-ja úgy véli, a fiatal női golfozók közül riasztóan sok játékos hagyja abba a golfot, általában amikor elérik a kamaszkort, amelynek leginkább a kudarctól való félelem az oka.

 

A márciustól induló Girls Golf Excellence az Egyesült Királyság első olyan golfakadémiája, amely a lányjátékosok képességeinek és önbizalmának fejlesztése mellett kötelezte el magát. A rövidjáték, a puttok és a pályastratégia javítása mellett Molly Moore kulcsfontosságúnak tartja a csapattal való rendszeres kommunikációt. Tanítványainak nem csupán technikai játéktechnikai ismereteket tanít, hanem azt is elmagyarázza az ifjú golfozóknak, hogyan mérjenek fel bizonyos helyzeteket, hogyan csökkentsék a stresszt, hogyan gazdálkodjanak hatékonyan az idejükkel és hogyan hangolják össze a golfot az iskolai kötelezettségeikkel.

 

Az első Girls Golf Excellence edzőtáborra, ahová leginkább a tíz és a tizenhét év közötti, golf iránt érdeklődő lányokat várják, március 26-án kerül sor a Surrey-ben található Reigate Hill Golf Club helyszínén.

 

Forrás és fotó: Women & Golf 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés