Ízületek újratöltve

Dr. Pál Mónika reumatológus és fizioterápiás orvos volt a vendége a Duna Televízió Család-Barát magazinjának, amelyben az ízületi fájdalmakról, illetve azok kezeléseiről beszélgetett a műsor házigazdáival. 

 

Dr. Pál Mónika reumatológus, aki számos golfozónak segített már, hogy ismét önfeledten élvezhesse a játék örömeit, tavaly így nyilatkozott magazinunknak egyedi módszereiről: 

 

„Többféle módszert alkalmazunk. A hialuronsav, amit a csípőbe, térdbe, vállakba injekciózunk, aktív eszköz az ízületek feltöltésére.

 

A másik specialitásom a kollagén terápia, amellyel szép eredményeket lehet elérni a nagy ízületeknél, a térdnél, vállnál, csuklónál. Az ízület környezetébe injekciózott kollagén segíti a károsodott, sérült szövetek megújulását. Azért érdemes róla tudni, mert az aktív sportolóknak egyből segítséget nyújt az ízületi fájdalmaknál, és a WADA (World Anti-Doping Agency, a szerk.) is engedélyezi. Gyorsan jelentkezik a hatása, hosszú távú, rendkívül jó eredményeket hoz.

 

Ahol dolgozom, komplex fizioterápiás ellátási lehetőség is rendelkezésre áll, a mágnesterápia nyújtás terápiás hatást hoz létre a fájdalmas nyaki és derékszakaszon, és a fájdalmas porckorongokat tehermentesíti.

 

A lökéshullám terápia hangrezgés-csomagokat juttat le 5-7 centiméter mélyre, ezáltal kicsit fölébresztve a kezelt területet. A mikrocirkuláció javul, a sejtek membránjára hatva pedig az öngyógyítás folyamatát indítja el. A régi panaszoknál is nagyon hatékonyan alkalmazható, akár egy csukló-, váll-, könyökfájdalom esetén.”

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés