Szenior MP bajnokság felvezető verseny

Az MSGT híre

A Magyar Senior Golfozók Társasága megtartotta a szenior MP bajnokság felvezető versenyét. Az utolsó napra a szép számú nevezői létszám - tartva a zord időjárástól -megcsappant, de még így is 32 mindenre elszánt játékos jelent meg a versenyen kezdetére.

 

Kisebb diskurzus után a szervezők - megtisztelve a jelenlevőket és bízva az időjárás jobbra fordulásában - úgy döntöttek, hogy megtartják a versenyt.

 

Gyors startlista korrekciók után, kisebb késéssel, shot-gun indítással sikerült elindítani a versenyt, mely kezdetben csendes esőben, hűvös időben zajlott, aztán teljesen elfogadható időjárásban fejeződött be.

 

A versenyen több kategóriában is díjazták a részvevőket.

 

A legjobb stroke eredményt Bernhardt Tibor érte el.

 

A HCP kategória győztesek: Gratzl Ferenc, Nguyen Thi Oanh és Nguyen Thi Tam.

 

Különdíjasok: Gratzl Ferenc (legtöb birdie), Nguyen Thi Oanh és Nagy II László (longest drive), Bernhardt Tibor, Gratzl Ferenc, Komjáthy Gábor, Hatvári Árpád (nearest to the pin).

 

A verseny 1-26 helyezettje, amennyiben szeretne részt venni, automatikus részvevője az MSGT MP bajnokságának.

 

Köszönet a játékosoknak, akik dacolva az esővel és a hideggel végigjátszották a versenyt, valamint külön köszönet Nagy II Lászlónak a felajánlott díjakért és Dr. Takács Jánosnak a szervezésért - írja az MSGT közleményében.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés