Esélyeshez méltó kezdés

A hungolf.hu híre nyomán

Ifj. Sárközi Richárd kiegyensúlyozott játékkal vezeti a Balatonudvariban elrajtoló Hungarian Tour sorozat első fordulóját, a nőknél Fedeli Laetitia és Nagy Réka állt az élre az első napon.

 

Dacára a hullámzó első kilencének, Hayder-Török Alexander megygőzően kezdett a 46 fős mezőnyben. Alexander -1-es első féltávjára azonban egy +4-es második érkezett, ezzel pedig megnyitotta az utat a Sárközi Richárd előtt. A Winter Cup győztese az első szakaszon ütött dupla bogey-n túl egyetlen par fölötti szakaszt jegyzett, azt is a 18-ason, emellett 3 birdie és 13 par került a lőlapjára.

 

Stabil játékával és nullás score-jával Ricsi az első helyen kezdheti a szombati napot, őt követi Hayder három ütéssel lemaradva, a harmadik helyen 78 ütéssel Meznerics Gergely, Novák Botond és Závaczki Bálint várhatja a folytatást.

 

A női mezőnyben Fedeli Laetitia és a helyi pálya adottságait kiválóan ismerő, BGC-s klubtag, Nagy Réka kapta el a fonalat, mindketten +10-es score-ral jöttek le a pályáról. Őket követi látótávolságból, két ütés különbséggel a Budapest Highland Golf Club ígéretes tehetsége, De Pelsmaeker Emilie.

 

A B-kategóriát Rahimkulova Alekszandra (+23) és Ellis Donald (+26) vezeti.

 

LIVE SCORE

 

Forrás és kép: hungolf.hu / MGSZ


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés