Újabb forduló, újabb junior győzelem

Ran Jeffrey Shaojié személyében zsinórban a harmadik junior-győzelem született a Zala Spings Golf Resort népszerű versenysorozatának, a Race to Zala Springsnek az idei kiírásában. A zalacsányi klub U18-as játékosa szoros küzdelemben, 83 nevező közül, even parral harcolta ki a sikert az Emil Frey Race to Zala Springs IV. versenyén.

 

Hatvári Árpád április 6-ai, első fordulós diadala óta a juniorok uralják a RTZS idei kiírását: Fedeli Laetitia és Zala-Kovács Lázár után ezúttal Ran Jeffrey Shaojié 72-es score-ja bizonyult a legjobbnak. A fiatal tehetség kiegyensúlyozott napot zárt szombaton, két birdie-jére csupán két bogey jutott, emellett 14 part írhatott be magának. Így is nagyon szoros lett a vége, köszönhetően az ihletett napot kifogó Véh Balázsnak, aki a 10-es szakaszról indulva meccsben volt a győzelemért is, végül egy ütéssel maradt el a junior teljesítményétől (73). A szenior korosztály képviseletében Dr. Csepregi László játszott nagyot, aki 74-es score-ral, csupán két ütéssel lemaradva az elsőtől, a harmadik helyet szerezte meg.

 

Nettó férfi kategóriában Varga László, Bakonyi Zoltán és Meznerics Gergely hármasa végzett a dobogós helyeken. A nők között három szenior, dr. Erdei Éva, Sam Kim Anh "Bea" és Hajdó Katalin került díjazásra. A Junior Fiú & Lány első három helyén sorrendben Rajmon Bálint, Patyi Ádám, valamint Jake Ying végzett; míg a szenior díjazottak sorrendjét Elter Róbert, mellett Vuong Hoang Huyen és Baldauf László alkotta.

 

A Race negyedik fordulója után egy komolyabb szünet következik a versenysorozatban, amely október 19-én tér vissza a fináléval.

 

EREDMÉNYEK


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés