Amy Taylor titkos kívánsága valóra vált

Lehet, hogy nem okozott akkora feltűnést, mint Anita Ekberg a La Dolce Vita című filmben, de a római Trevi-kútba dobott pénzérmével Amy Taylor golfozó egy régóta dédelgetett álmát váltotta valóra.

 

Alig néhány nappal később már az Italian Open trófeáját emelhette a magasba, miután pályafutása első győzelmét aratta a Ladies European Touron.

 

„Ez csak babona, az emberek ellátogatnak a szökőkúthoz, és bedobnak egy érmét!" - mesélte a huszonhárom éves norfolki lány a BBC Look Eastnek.

 

„Az egyik barátom kölcsönadott egy húszpennys érmét. Meglehet, annak köszönhető a sikerem, hogy a szokásosnál egy kicsit több pénzt dobtam be, mindenesetre az volt a kívánságom, hogy nyerjek egy LET-versenyt. Nem szóltam róla senkinek, mert ha elmondod valakinek, általában nem válik valóra.”

 

A bajnokságot megelőző héten Taylor megszerezte a negyedik helyet egy LET versenyen, a győzelem mégis váratlanul érte, hiszen a szezon első felében még elkerülte a szerencse, így nem sikerült a legjobb húsz között végeznie.

 

„Ez egy kiváló eredmény! Amikor megérkeztem Olaszországba, úgy terveztem, hogy néhány dolgon még javítani szeretnék, de a golfban gyakran váratlanul kopogtat a siker. Szükségem volt néhány napra, hogy elhiggyem, valóban összejött a győzelem. Igazán csodálatos érzés volt, nagyon boldog vagyok, hogy sikerült! Ez tényleg megváltoztatta a szezonomat.”

 

Forrás: BBC Sport

Fotó: Sky Sports


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés