Tanulj golfozni Bükfürdőn!

Interjú Sárközi Richárddal

 

A sikeres versenyzői pályafutást zárt, a magyarországi golfkultúra megteremtéséért fáradozó Sárközi Richárddal friss terveiről beszélgettünk.

 

Úgy hallottuk, egy különleges meglepetéssel készülsz a hazai golfozók számára.

Május 13. és 17. között - a járványvédelmi szabályok betartása mellett - egy intenzív edzőtábort tartok Bükfürdőn, ahová minden golf iránt érdeklődőt szeretettel várok. Szálláshelyünk a Thermal Hotelben lesz, ahol 13-án találkozunk. Az első nap szabadfoglalkozás lesz, pénteken azonban belevetjük magunkat a gyakorlásba. A reggeli után bemelegítés, majd irány a golfpálya! Végigmegyünk a tizennyolc szakaszon, a nap végén pedig kielemezzük a résztvevők játékát és megbeszéljük, kinek miben van szüksége fejlődésre, min kell még javítania. Az öt nap egyikén egy kisebb, baráti hangulatú versenyt is rendezünk, amelyen a golfozók összemérhetik tudásukat, mielőtt hétfőn véget ér a tábor.

 

Milyen célközönség számára rendezed a tábort?

Elsősorban a magasabb hendikeppel és nem túl nagy versenyrutinnal rendelkező játékosokra gondoltam, amikor az edzőtábor ötlete megszületett. Az öt nap célja, hogy a viszonylag kevés rutinnal rendelkező golfozóknak hatékonyan segítsek a versenyekre való felkészülésre. Olyan szituációkat nézünk meg, amelyeket heti egy edzés során szinte lehetetlen megfelelően gyakorolni. A tábor résztvevőivel megvizsgáljuk, milyen pályastratégiát érdemes alkalmazni, és hogyan lehet a nehezebb helyzetekből is ügyesen kijönni, anélkül, hogy a játékos sok pontot veszítene a verseny során. Ez az intenzív felkészülés elsősorban a kültéri edzésre helyezi a hangsúlyt, de a videóelemzések is helyet kapnak a programban. A tábor egyik óriási előnye, hogy a mindennapi életben elfoglalt, szoros menetrenddel küzdő résztvevők viszonylag kevés idő alatt sokat fejlődhetnek.

 

Lehet még jelentkezni a táborra?

Épp most szabadult fel két hely, így ha valakit érdekel a lehetőség és úgy érzi, szeretne velünk tartani, hívjon vagy írjon nekem bizalommal! A 0670/5068117-es telefonszámon és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen elérhető vagyok.

 

Kép: Origo


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés