A golf szeretetének öröksége

 

Szombaton került megrendezésre a Magyar Örökség Kupa - Dr. Gergely Ferenc Emlékverseny a Kisoroszi Magyar Golf Club pályáján.

 

A verseny keretein belül a Magyar Golf Club Kisoroszi Dr. Gergely Ferencről emlékezett meg, aki 1995-ben a Magyar Senior Golfozók Társaságának alapító tagja, 1996-tól 2000-ig a Magyar Golf Szövetség elnöke, 2001-től pedig tiszteletbeli elnöke, valamint a Kék Duna Golf Club elnöke, a magyar golf élet meghatározó szereplője volt.

 

A megmérettetést végül bruttó stableford kategóriában +8-as eredménnyel az Old Lake színeiben játszó Zingale Lena Lidia nyerte meg, aki a hármas szakaszon egy birdie-t is ejtett.

 

A második helyen a hazai pályán színre lépő Dr. Takács János végzett +10-es score-al, míg a szintén a Magyar Golf Club színeiben versenyző Koplányi Tibor +11-es eredményével a harmadik helyezést érdemelte ki.

A dobogós helyezetteket olyan kiválóságok követték, mint a negyedik helyen végzett, Old Lake-es Hideg János, a Kisoroszi pályán ismerősen mozgó ötödik helyezett Orosz Marcell, és a hatodik helyet megszerző Salamon Balázs

 

A részletes eredmények IDE KATTINTVA érhetők el.

 

 

Forrás és fotó: Magyar Golf Club Kisoroszi 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés