Kentin Mahé: "Kisebb katasztrófa, hogy a magyar válogatott kiesett"

 

Kentin Mahé köszöni a dicséreteket, amelyeket a magyar szurkolóktól kap a különböző internetes platformokon. A francia válogatott irányítója szerint a csapata rá is szolgált erre, ők is elégedettek azzal a teljesítménnyel, amelyet a csoportkörben mutattak. A Telekom Veszprém játékosát a szerdai sajtóórán természetesen arról is megkérdeztük, meglepte-e, hogy a magyar válogatott nem jutott be a középdöntőbe a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon.

 

„Természetesen nagyon meglepődtem, hogy a magyar barátaimnak nem sikerült bejutniuk a középdöntőbe. Nagyon szomorú vagyok emiatt. Lékai Mátéval már beszéltem erről, kisebb katasztrófa, hogy itt van ez a hatalmas, gyönyörű aréna, és a magyar válogatottnak véget ért az Eb. Tényleg csak azt tudom mondani, nagyon sajnálom, hogy így alakult” – mondta Kentin Mahé, aki a csoportkörben remekül irányította a francia válogatottat, így nem csoda, ha magabiztosan várja a középdöntőt.

 

Videónkban visszatekint a már lejátszott három mérkőzésre, továbbá, reagál azokra a dicséretekre, amelyeket a magyar szurkolóktól kapott a különböző internetes platformokon.

 

Forrás: Nemzeti Sport

Kép: MTI/Kovács Tamás


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés