„Azért utazunk ki, hogy megnyerjük a versenyt”

 

A Magyar Kupa nem a várakozásoknak megfelelően alakult Horvath Joseph számára, a Balaton Golf Club szenior ásza azonban egy pillanatra sem csüggedt el, az újabb kihívás, a közelgő Monarchia Kupa előtt. Joe-t Balatonudvariban, felkészülés közben értük utol.

 

Nincs egy hete, hogy véget ért a Magyar Kupa, hogy élted meg a versenyt?

Sajnos nem ment olyan jól, mint terveztem, pedig ismerem Balatonudvarit, ahogy tegnap kijöttem, játszottam egy szép 79-et, és ma sem lehet okom panaszra. Nem tudom, mi történt a hétvégén, úgy éreztem nem állt össze a játék. Bízom benne, hogy a Monarchia Kupán nem hagy cserben a formám.

 

Még pár nap és kezdődik a Monarchia Kupa Horvátországban, kikkel játszol egy csapatban?

A jól összeszokott gárda utazik Zágrábba; Koller György, Ralph Müller, Baldauf László, Bohács Zsolt, Horváth Péter és jómagam alkotjuk a csapatot. A torna május 29-én veszi kezdetét, a Riverside Golf Clubban. Mindenki szurkoljon nekünk, hogy minél szebb eredménnyel térjünk haza a június 1-jei finálét követően!

 

Tavaly történelmi második helyet értetek el, megugorható ez az eredmény?

Természetesen azért utazunk ki, hogy megnyerjük a versenyt. Tavaly második helyen végeztünk, de nem sokon múlott a győzelem. Idén azt gondolom, hogyha kellő motivációval lépünk fel, újabb fejezetet írhatunk a magyar senior golf történetében. Nem könnyű a pálya és erősek az ellenfelek is, de a komoly célokért igenis keményen meg kell küzdeni.

 

Monarchia Kupa

május 29 - június 1.

Riverside Golf Club, Zágráb, Horvátország

VERSENYKIÍRÁS

 

Kép: TÁTRAI BÉLA / GOLF Magyar


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés