Wochna Roland Padovában is dobogós

Két hete számoltunk be Wochna Roland Veronai győzelméről, ezúttal Padovából jelentkezünk. Az impozáns Golf Club Padovából.

 

Roland 5 ütéssel teljesített jobban, mint legutóbb, de ezúttal a hazai pálya két versenyzőnek még jobban kedvezett. Egyikük egy ütéssel, másikuk 4 ütéssel bizonyult jobbnak, így Roland most összetettben a második helyen áll, 45 ponttal, minimálisan 2,5 ponttal lemaradva az első olasz éllovas után, ellenben jelentős előnnyel a harmadik helyezett előtt.

 

Roland rövidjátéka szépen alakul, a már korábban is említett kiemelkedő és nagyon stabil swingjei mellett. A fejlődés a rövid puttolásban a csökkenő score-ban és birdie-ben is mérhető. A hosszú puttok már korábban is nagyon figyelemre méltóak voltak.

 

Roland édesapja, Wochna Tibor, elmondása szerint a cél levinni a score-t a következő 5 verseny közül legalább 1-szer -1-re, és legalább egy másik alkalommal 0-ra. Ez nagyon komoly cél, de 0 már volt a korábbi években is. A nemzetközi mezőny tetején ebben a korban is ez a cél - árulta el a büszke apuka.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés