„A boltban már ott sorakoznak az idei szezon új termékei”

Csányi László a Golf USA legfrissebb termékeiről és a 2024-es szezonban várható izgalmas újdonságokról számolt be magazinunknak.  

 

A Golf USA shopjába is megérkezett a tavasz. Hogyan alakul a bolt élete?

Próbáltunk felkészülni az idei évre, ezért feltöltöttük a készleteinket. Kötöttünk egy megállapodást a Highland Golf Clubbal, amelynek értelmében minden hónapban legalább egy fitting napot szervezünk a klubban, ahol az idén a Callaway, a Srixon, a Cleveland, a XXIO és a Honma márkák játszák a főszerepet. Mindegyik márka számos új termékkel jelentkezik, ezeket próbáljuk bemutatni a nagyközönségnek. A boltban már ott sorakoznak az idei szezon új termékei, a készleteink szinte kifolynak az ajtón! Az ütők, labdák és cipők széles választékának köszönhetően azoknak a játékosoknak is tudunk újat mutatni, akik már húsz éve golfoznak, és azokat is szívesen fogadjuk, akik csak nemrég kezdtek golfozni, szeretettel várunk mindenkit!

 

Milyen márkákkal, termékekkel jelentkezik a shop az idei szezonban?

Az általunk kínált márkák változatlanul jelen vannak a boltunkban. Európa egyik legkiválóbb gyártója, az Alberto továbbra is viszi a nadrágpiacon a prímet, a Callaway ruháiból, az ütőkből, a kiegészítőkből sincs hiány. Az idei évben talán egy picit nagyobb fókusz esik majd a FootJoy cipőire, de egyelőre nem tervezzük új márka bevezetését. Arra törekszünk, hogy bőséges kínálatot nyújtsunk vásárlóinknak, így minden golfozó megtalálja a tudásszintjének és képességeinek megfelelő termékeket.   

 

A férfi-női konfekció vagy a kiegészítők terén tudtok-e újdonságokkal szolgálni?

Idén egy izgalmas, óriási potenciált rejtő termék felé fordult a figyelmünk, amelyet egy kiállításon pillantottunk meg. Ez egy olyan, megfizethető áron elérhető putt-szőnyeg, amelyen nem csak egyenes puttokat lehet gyakorolni. Bár a szőnyeg még nem került forgalomba, szeretnénk, ha a nem is olyan távoli jövőben ez a termék is megjelenne a boltunkban!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés